Hellas Triathlon beste triathlonvereniging van Nederland!

Hellas Triathlon heeft gisteren de finale van de NTB-verenigingscompetitie gewonnen!

In totaal 20 verenigingen uit heel Nederland deden gisteren mee in de finale van de verenigingscompetitie 2009. Zij hadden zich weten te plaatsen door veel punten te behalen in verschillende regiowedstrijden. Een van de gekwalificeerde verenigingen was Hellas Triathlon uit Utrecht. Na de nipte tweede plaats van vorig jaar was iedereen er op gebrand om deze keer wel met het goud naar huis te gaan. Er kon worden meegestreden in verschillende leeftijdscategoriën en hieruit bleek heel duidelijk dat breedtesport bij ons goed vertegenwoordigd is. Vooral de vrouwen wisten de nodige punten binnen te halen door alle drie de ereplaatsen binnen te slepen.

De einduitslag liet nog even op zich wachten maar uiteindelijk was het Hellas Utrecht die met een kleine voorsprong alle andere verenigingen van Nederland achter zich wist te laten. Hellas Triathlon mag zich nationaal verenigingskampioen 2009 noemen en ontvangt de daarbij behorende wisselbeker.

p1030536p1030568