Hellas Triathlon wint Pheidippidesloop

Hellas Triathlon heeft zaterdag 30 oktober 2010 de 30e Pheidippidesloop gewonnen. De Pheidippidesloop is een marathon in estafettevorm met zeven etappes van verschillende afstanden. Er deden ongeveer 50 teams van zeven personen mee en naast gezelligheid waren veel teams erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Het werd een spannende strijd tussen vooral Hellas Triathlon en Atletiekvereniging Phoenix, eveneens uit Utrecht. Pas in de een-na-laatste etappe werd de definitieve volgorde bepaald en het bleef nog spannend tot in de laatste ronde. Uiteindelijk kwam het Hellas Angels team van net iets meer dan twee en een half uur als eerste over de finish, met een

kleine 50 seconden voorsprong op de nummer twee. Het mastersteam van Hellas Triathlon eindigde op een zeer verdienstelijke derde plaats.

1 bericht bij “Hellas Triathlon wint Pheidippidesloop

Comments are closed.