Hellas Triathloncursus 2014

Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je meer uit jezelf halen? Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas echt iets voor jou! Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding èn je mag meedoen aan een echte 1/8 triathlon in Utrecht.

Hellas Triathloncusus 2014

update 25 april 2014: De cursus zit inmiddels vol

VOOR WIE: Sportieve mannen en vrouwen vanaf 18 jaar: liefhebbers, recreanten. Zwemmers, fietsers en lopers.

 

WANNEER: 10 juni tot en met 14 juli 2014.

 

WAT: Zwemmen, fietsen, lopen. Onder voorbehoud bestaat het schema uit 1 looptraining, 1 fietstraining en 2 zwemtrainingen in de week. Lopen en fietsen respectievelijk op dinsdag en donderdag om 19:00 uur en er wordt gezwommen op maandag 20.00 en zaterdag ochtend 08.00. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan het zwemmen in open water en de wissels tussen de onderdelen.

 

WAAR: Sportlocaties in en rond Utrecht.

 

DOEL: Op een leuke en gezellige manier kennismaken met de triathlonsport en deelnemen aan de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon in Utrecht op zondag 13 juli 2014. Je doet een 1/8 triathlon: 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen.

De triathloncursus wordt al een aantal jaren aangeboden door Hellas. In 2011 onderging verslaggever Jeroen Kreule de metamorfose van recreatieve fietser en loper naar fanatieke triatleet en schreef hij daarover in het AD. Voor een korte impressie van wat je kunt verwachten tijdens de cursus kun je zijn artikel er op na slaan.

 

INLICHTINGEN:

Mathew Olde Klieverik
Xander Soudant
Kate Napier
E-mail: cursus@hellastriathlon.nl

Inschrijven is niet meer mogelijk, alle plaatsen zijn bezet

 

3 berichten bij “Hellas Triathloncursus 2014

  1. Kan ik nog meedoen met de cursus? Ik zou graag cursus volgen. Ook als ik niet de 1/8 maar een kwart triatlon moet doen. Ik begreep namelijk dat de 1/8 wellicht vol zat.

  2. Beste Martijn,

    Je hebt je inmiddels ingeschreven, zie ik. Leuk! Je startplek op de 1/8ste is ook gegarandeerd, want voor 20 cursisten is deze gereserveerd. Tot op 10 juni.
    Voor overige geïnteresseerden: Er zijn op dit moment nog 4 plekken over, dus wees er snel bij. Vol=vol.

  3. Inmiddels zit de triathloncursus alweer vol!
    Op naar de kick-off op 10 juni! we hebben er zin in

Comments are closed.