Huldiging Dirk, Sione en Eredivisie dames door Burgemeester van Zanen

Door de mooie prestaties afgelopen jaar waren Dirk, Sione en het Eredivisie damesteam afgelopen zondag uitgenodigd voor de huldiging van Hellas atleten op de baan in Overvecht. De huldiging werd gedaan door Burgemeester van Zanen en Wethouder Jansen van Sport van de Gemeente Utrecht.
Huldiging 05102014

Door de slimme combinatie met de Hellas Clubkampioenschappen was het gezellig druk op de baan. Ron en Roos hebben de triathlon-eer ook nog hoog gehouden door mee te doen op de meerkamp. Tussen de looponderdelen van de junioren door was het tijd voor de huldiging. Allereerst werden de triatleten in het zonnetje gezet. Het damesteam, waarvan Sione, Linda en Roos aanwezig waren, werden eerst naar voren gehaald.
Huliging 05102014
Voor alle atletiekers in het publiek legde Sione uit hoe de Eredivisie in elkaar steekt. Daarna werd Sione nog individueel geroemd voor haar Nederlands Kampioenschap.
Huliging 05102014
Dirk was als laatste aan de beurt en bij hem werd uiteraard naast de Nederlandse titels, ook stil gestaan bij zijn tweede plaats op het EK in Almere.
Huliging 05102014
Na een aantal Hellas atleten was het tijd voor het hoogtepunt voor vele jonge sporters: de huldiging van Dafne Schippers.
Huliging 05102014
Na de uitreiking van de Sportpenning en een cadeau konden alle kids handtekeningen verzamelen, met naast die van Dafne uiteraard ook die van onze triatleten.
Huliging 05102014
Op naar een mooi nieuw seizoen met veel mooie wedstrijden en wellicht nog een huldiging zoals deze.