Dirk Wijnalda Triathleet van het jaar! (Door Tessa Linssen)

NTB congres
Afgelopen zaterdag was het NTB-congres. Een interessante dag, met allerlei lezingen en workshops rondom triathlon. Maar niet alleen het delen van kennis stond op het programma, ook de uitreiking van dé triathlonprijzen van het jaar.
Ha, en zie daar, hadden wij als Hellas toch maar mooi een genomineerde. Als club zijn we bijzonder trots op ‘onze’ stoere clubgenoot Dirk Wijnalda. Menig van ons stond in Almere langs de kant om hem richting NK winst en EK podium te brullen. Wauw!
Dirk Wijnalda Sportman van het jaar 2014 prijs

En de genomineerden zijn…
Toen bekend werd dat, met onder andere deze zeges op zak, Dirk door de NTB genomineerd was voor de titel ‘Triatleet van het jaar’ stonden wij als clubleden dan ook vooraan om op hem te stemmen. En niet alleen wij… Er is massaal op hem gestemd en hij won de prestigieuze titel gewoon! Dirk kreeg de Rob Barel Award uit handen van, hoe kan het ook anders, Rob Barel. Die hem behalve een goede handdruk, ook nog wat vragen stelde over zijn nominatie, dé race in Almere en zijn triathlontoekomst.
Dirk Wijnalda Sportman van het jaar 2014 overhandiging
Nog meer Dirk
Goed nieuws, door de winst in Almere, en wie weet ook wel door deze mooie award, gaat Dirk nog zeker 2 jaar door met lange afstand triathlons. Dus clubbies, maak je maar vast op voor de volgende race waar hij aan de start staat. Kunnen wij hem weer trots volgen en aanmoedigen!


    Dirk, gefeliciteerd namens ons allemaal!

Ben je benieuwd naar de andere winnaars? Check de site van de NTB:

http://www.triathlonbond.nl/?Nieuws_ID=1103