Hellas Triathloncursus 2015

De triathlon van je bucketlist af?

 

RBTCursus2

UPDATE: DE CURSUS IS VOL!
Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Je kunt wel op de wachtlijst gezet worden. Stuur hiervoor een e-mail aan cursus@hellastriathlon.nl

 

Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je kennis maken met de triathlon sport?  Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas iets voor jou! Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding èn je mag meedoen aan een echte 1/8 triathlon in Utrecht.

 

 

 

 

VOOR WIE: Sportieve mannen en vrouwen vanaf 18 jaar:  In het bezit van een zwemdiploma en beschikken over een racefiets (of sportfiets) met fietshelm. Er zijn twintig plekken beschikbaar.

 

WANNEER:  9 Juni tot en met 12 Juli 2015

 

WAT: Onder voorbehoud bestaat het schema uit 1 looptraining, 1 fietstraining en 1 zwemtraining in de week. Lopen en fietsen respectievelijk op dinsdag en donderdag om 19:00 uur en er wordt gezwommen op vrijdagavond. Tijdens de cursus is er een open water zwemclinic en een wisselclinic onder leiding van ervaren triathleten.

 

WAAR: Sportlocaties in en rond Utrecht.

 

DOEL: Op een leuke en gezellige manier kennismaken met de triathlonsport en deelnemen aan de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon in Utrecht op zondag 12 juli 2015. Je doet een 1/8 triathlon: 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen.

 

KOSTEN: €85, inclusief inschrijfgeld Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon, clinics en een BBQ ter afsluiting.

 

De triathloncursus wordt al een aantal jaren aangeboden door Hellas. In 2011 onderging verslaggever Jeroen Kreule de metamorfose van recreatieve fietser en loper naar fanatieke triatleet en schreef hij daarover in het AD. Voor een korte impressie van wat je kunt verwachten tijdens de cursus kun je zijn artikel er op na slaan.

 

Aanmeldingsformulier; Hellas_cursus_inschrijfformulier_2015

 

Schrijf je snel in voor de cursus, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

Inlichtingen; Mail cursus@hellastriathlon.nl

 

Pascal van Houten , Germijn Heijnen

 

2 berichten bij “Hellas Triathloncursus 2015

  1. Hallo,

    Vorige jaar ben ik even lid geweest van Hellas, dit kwam helaas niet echt van de grond omdat ik op reis ging en afstudeerde. Maar lijkt me nog steeds hartstikke leuk en wil graag nieuwe poging wagen d.m.v. de introductiecursus!

    Groetjes Lotte

Comments are closed.