Resultaat onderzoek waterkwaliteit

Na de RBT van zondag 12 juli hebben we tientallen meldingen van ziektegevallen ontvangen. Wij vinden het buitengewoon vervelend dat een aantal van onze deelnemers ziek geworden is en wensen iedereen van harte beterschap. Gelukkig krijgen we inmiddels ook veel meldingen dat de pechvogels weer zijn opgeknapt.

 

 

RBT Vitens onderzoekVoor en na de wedstrijd hebben we de waterkwaliteit getest. De meting is uitgevoerd door Vitens. Zoals gebruikelijk is er analyse gedaan op E.coli, enterococcen, zuurgraad, temperatuur en doorzichtdiepte. Vandaag is het meetrapport uitgekomen. Alle gemeten waarden zijn in orde, zowel voor als na de wedstrijd.

 

Deze uitkomsten bieden ons helaas nog geen duidelijk antwoord op de oorzaak van de klachten. Daarom werken we samen met de GGD voor volgende stappen. De getroffen deelnemers zullen geïnformeerd worden zodra er meer bekend is.

 

 

Stuur een persoonlijk bericht als je de meetrapporten wilt inzien naar: info@triathlonutrecht.nl.