Hellas met twee teams vertegenwoordigd in nieuwe Run-Bike-Run-series

In navolging van Duitsland en Frankrijk gaat ook in Nederland een run-bike-run-serie van start. De afgelopen weken heeft de NTB de verenigingen de kans gegeven teams te werven en aan te melden. Ook bij Hellas ging de mail rond met veel enthousiaste reacties en twee ingeschreven teams als gevolg.

De serie gaat 20 maart in Hilversum van start en vijf wedstrijden bestrijken. Na deze start volgen Hoogerheide (22 mei), Stein (18 juni), Amsterdam (25 juni) en Enschede (4 september). De laatste wedstrijd ion Enschede is een team-relay.

Half februari wordt bekend gemaakt welke mensen zijn geselecteerd voor de beide Hellas-teams en wie we op 20 maart kunnen komen aanmoedigen in Hilversum…;)

Kijk voor meer informatie op: RBR series