GO GO Hellas Triathlon at EK clubteams in Banyoles

Na een toffe ervaring in 2016 mag Hellas Triathlon ook dit jaar weer meedoen aan het EK clubteams in Banyoles (Spanje) op zondag 23 juli. Dit jaar werden de kwalificaties bepaald tijdens Super Sunday in Arnhem. TC Twente wist hier de beste resultaten te behalen in de mannen- en vrouwenrace, maar wij eindigden samen met Kijani op een tweede plaats. Na vergelijking qua eindtijden bleek Kijani net een fractie sneller, dus onze deelname was niet direct veilig gesteld. Gelukkig ontvingen we een wildcard van de ETU zodat we er toch weer bij zijn op het EK clubteams dit jaar.

EK clubteams triathlon Banyole

Hellas Triathlon team Banyoles: Anne, Rik, Jony & Vincenz

Op zondag 23 juli starten Anne Stellaard, Rik Linssen, Jony Heerink en Vincenz Frey namens Hellas Triathlon. Zij doen dan mee in een mixed relay, wat inhoudt dat wordt gestart in volgorde dame – heer – dame – heer. Onze toppers nemen het dan op tegen de beste Europese clubteams. Vorig jaar wisten we het tot een 13e plek te schoppen. Nog een paar weken en dan mogen onze cluppies daar knallen!

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Check dan de terugblik van 2016, met ons mooie zwart geel in een paar seconds of fame!