Wil jij dit jaar knallen in een sprint triathlon? Schrijf je in voor de Triathlon Utrecht Cursus 2018

IMG-20170709-WA0028Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je kennis maken met de triathlonsport?  Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas iets voor jou. Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding en je mag meedoen aan een echte sprint triathlon in Utrecht.

VOOR WIE: Sportieve mannen en vrouwen vanaf 18 jaar: In het bezit van een zwemdiploma en beschikken over een racefiets (of sportfiets) met fietshelm.  

WANNEER: Vijf weken vanaf zaterdag 2 juni tot en met zondag 8 juli 2018

WAT: Het schema bestaat uit 1 looptraining, 1 fietstraining en 1 zwemtraining per week. Lopen en fietsen respectievelijk op dinsdag en donderdag om 19:00 uur en er wordt gezwommen op zaterdagochtend om 08:00 uur. Tijdens de cursus is er een open water zwemclinic en een wisselclinic onder leiding van ervaren divisie triathleten en we doen een parcoursverkenning. Voor de zwemtraining is er een instapniveau vereist van 100 meter borstcrawl binnen de twee minuten. Wie daar nog niet aan voldoet kan tegen gereduceerd tarief een beginnerscursus borstcrawl volgen bij onze partner Zwemanalyse. (www.zwemanalyse.nl

WAAR: Sportlocaties in en rond Utrecht.

DOEL: Op een leuke en gezellige manier kennismaken met de triathlonsport en deelnemen aan de Triathlon Utrecht op zondag 8 juli 2018. Je doet een sprint triathlon: 750 meter zwemmen, 22 km fietsen en 5 km lopen.

KOSTEN: € 95, inclusief inschrijfgeld Triathlon Utrecht, clinics en een BBQ ter afsluiting. (* of € 195 met beginnerscursus borstcrawl via Zwemanalyse)

De triathloncursus wordt al een aantal jaren aangeboden door Hellas. Voor een korte impressie van wat je kunt verwachten tijdens de cursus kun je het artikel in het AD van verslaggever Jeroen Kreule lezen, die de metamorfose van recreatieve fietser en loper naar fanatieke triatleet onderging en daarover een verhaal schreef. 

Schrijf je nu in voor de cursus Triathlon Utrecht 2018

Schrijf je snel in voor de cursus, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Inlichtingen; Mail cursus@hellastriathlon.nl

Let op: indien je lid wilt worden van Hellas Triathlon kun je instromen tijdens de reguliere instapmomenten. Klik hiervoor HIER