Organisatietalenten gezocht voor de leukste wedstrijd van Nederland!

Jullie kennen allemaal de Triathlon Utrecht, onze mooie wedstrijd in juli rond de Strijkviertelplas. Veel van jullie helpen er op de dag zelf trots mee in je vrijwilligers-shirt (collectors-item!). Gegarandeerd mooi weer en leuke complimenten van alle deelnemers, bond en bezoekers. Wat wil een mens nog meer?

Voor de organisatie van de wedstrijd zijn we afhankelijk van Hellassers die naast zelf trainen maandelijks wat uurtjes in dit evenement investeren. Zo is er de parcourscommissie, de vrijwilligerscommissie, het wedstrijdsecretariaat, PR/communicatie en het bestuur.

Om ook in 2019 (en verder) weer een wedstrijd te kunnen organiseren zoeken we onder andere het volgende talent:

  • Iemand die de centen in de gaten houdt voor onze begroting van > € 40.000
  • Goedgebekte triatleten die de afspraken met onze partners (Bijvoet, Zwemanalyse, Polar, Koffiebabes etc) wil beheren (GEEN ACQUISITIE)
  • Vrolijke mensen die helpen de communicatie richting deelnemers, vereniging, omwonenden in de voorbereiding of op de dag zelf in goede banen te leiden (social media, website, nieuwsbrief)
  • Een aanvulling voor de “mannen van de parcourscommissie” (m/v) die zich gaat ontfermen over het loopparcours
  • Een nieuwe held voor de vrijwilligerscommissie

De triathlon nog beter & mooier maken kan het beste in de voorbereiding! Dus als je kansen ziet meld je dan vooral. Als je meer wilt weten of enthousiast bent om mee te helpen kun je altijd contact opnemen met Jelmer Koekkoek.