UPDATE uitslagen – Heb jij je al ingeschreven voor onze Paaszwemloop?

Update: uitslagen staan online, je vindt ze hier.
 
Eerste Paasdag, 21 april organiseert Hellas Triathlon een Paaszwemloop. Eerst een paar baantjes zwemmen in het zwembad de Krommerijn, om vervolgens naar buiten te rennen en al sprintend naar de finish te gaan. Begin je feestweekend sportief en maak er een gezellige familiebijeenkomst van! Er zijn namelijk verschillende startseries voor alle leeftijden:
 1. Jeugd (8-12 jaar)
  150 m zwemmen
  1.5 km hardlopen
 2. Jeugd (12-18 jaar)
  250 m zwemmen
  2.5 km hardlopen
 3. Volwassenen
  500 m zwemmen
  5 km hardlopen

Denk je dat het zwemmen en rennen in een combinatie niks voor jou is, maar wil je wel komen helpen? Dan hebben wij jou ook ontzettend hard nodig! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de dag van 9u tot 13u. Voel jij je geroepen en lijkt het je leuk om deze dag te helpen, dan kan je mailen naar Sander Brinkhof, sander.brinkhof@gmail.com
Klik hier voor meer info & inschrijven