Evenementen

Triathlon Utrecht: onze eigen wedstrijd
Vanaf 2005 organiseren we met succes onze eigen triathlonwedstrijd, de Triathlon Utrecht. Deze wedstrijd wordt altijd de tweede zondag in juli gehouden. De organisatie van deze wedstrijd is erg belangrijk voor onze vereniging. We stellen het erg op prijs als je op deze dag meehelpt als vrijwilliger. Zelf meedoen kan natuurlijk ook als je twee vrijwilligers meeneemt. Meer informatie is hier te vinden.

Zwemloop
In 2018 organiseerden we ook onze eerste zwemloop in samenwerking met diverse partners. Het was een groot succes en wie weet volgt er een editie in 2019.

Clubfeest / BBQ
In de zomer, na de TrUt hebben we onze jaarlijkse barbecue en dit is de manier om even terug te kijken op onze wedstrijd en de vrijwilligers van onze vereniging te bedanken voor hun hulp hierbij. Aan het einde van het jaar, is er natuurlijk ook tijd voor een ander feestje. Op dit jaarlijkse clubfeest wordt kort teruggekeken op het afgelopen jaar, maar is er vooral tijd om gezellig met elkaar te kletsen en te dansen onder het genot van een drankje en muziek. De laatste jaren gaan de feestjes altijd gepaard met een speciaal thema, wat de feestvreugde natuurlijk nog verder vergroot.

Fiets weekenden
Twee keer per jaar wordt er altijd een fiets weekend georganiseerd. Dit is zowel in het voorjaar (racefiets) als in het najaar (mountainbike) en het is de mogelijkheid om veel nieuwe mensen te leren kennen. In het weekend wordt er vaak gefietst in een heuvelachtige omgeving van de Ardennen of de Harz, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om lekker hard te lopen, op een terras te zitten of lekker helemaal niets te doen. Het fietsen is in kleine groepjes waarvan er altijd wel eentje jouw niveau heeft. Ook dit evenement wordt altijd aangekondigd op de Facebook en Yahoo groep en zit in de regel gauw vol. Op tijd aanmelden en betalen is dan ook erg verstandig!

Wedstrijden
Het kan zijn dat je al enige ervaring hebt met triathlonwedstrijden, maar misschien heb je ook nog nooit een (achtste) triathlon gedaan. Dit is geen probleem! Binnen de club is er genoeg ervaring om je hierbij te helpen. Die ervaring zit ook bij de mensen van de ledenopvang en jullie buddy’s. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je momenteel zit.

Overige sociale activiteiten
Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog tal van gezellige ontmoetingen die we als club al dan niet regelmatig hebben. Zo wordt er zaterdagmorgen altijd door een grote groep gezamenlijk koffie gedronken in het café van het zwembad De Kwakel. Dinsdagavond na de hardlooptraining is het altijd gezellig in de kantine op de atletiekbaan Maarschalkerweerd. 5 Daarnaast wordt er in de zomermaanden regelmatig afgesproken om buiten te gaan zwemmen in de recreatieplassen rondom Utrecht zoals in het Strijkviertel, Haarrijnse Plas, Maarsseveense plassen of Henschotermeer. Behalve op extreem zomerse dagen, raden we je wel aan om hier met een wetsuit te zwemmen. De overige activiteiten gaan vaak spontaan. Zo kun je natuurlijk zelf ook iets plaatsen en vragen om clubgenoten die mee willen gaan/doen.

Terug naar overzicht