Nog vragen?

Het kan zijn dat je na het lezen van deze pagina’s nog vragen hebt. Blijf er niet mee rondlopen, zwemmen of fietsen, maar vraag even aan jullie buddy’s of één van de mensen van de ledenopvang. Voor het gemak tonen we hier nog even hun gegevens, zodat je weet bij wie je terecht kunt.

Ledenadministratie
Wijzigingen in je persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld postadres, e-mailadres of bankrekening kunnen worden doorgegeven via “Mijn Hellas” op de site van de ledenadministratie. De inlog-gegevens voor “Mijn Hellas” ontvang je zodra de aanmeldingsprocedure is afgerond. Overige wijzigingen zoals bijvoorbeeld licentievorm kun je per mail doorgeven aan de ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken via: ledenadministratie@hellastriathlon.nl

 

Ledenopvang
Bij de mensen van de ledenopvang kun je altijd terecht voor vragen en advies.

De ledenopvang@hellastriathlon.nl bestaat uit:

  • Ron Band 06-47152832
  • Jitske Nijhuis 06-22963179


Het bestuur
Hellas triathlon maakt deel uit van Hellas Utrecht. Voorzitter Emma Grijsen is lid van het Algemeen Bestuur van Hellas Utrecht.

Het bestuur van Hellas Triathlon bestaat op dit moment naast Emma uit zes enthousiaste sporters binnen onze vereniging. Benieuwd wie ze zijn en wat ze betekenen in het bestuur? Check deze pagina.

Terug naar overzicht