Over de NTB en je licentie

Bij het lid worden van Hellas Triathlon word je automatisch lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

Als je lid wordt van de Nederlandse Triathlon Bond ontvang jij je eigen unieke lidnummer, waarmee je via www.ntbinschrijvingen.nl direct kunt inschrijven voor evenementen, maar waarmee je ook  kunt inloggen op jouw persoonlijke pagina van ‘Mijn NTB’. Hier kun je je lidmaatschapsbewijs downloaden, resultaten bekijken van wedstrijden, inschrijven voor cursussen, etcetera.

Lees de toelichting op het downloaden van je licentiebewijs via Mijn NTB.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over het type licenties? Check dan vooral ook deze pagina van de NTB.
Met je NTB licentie kun je ook lidmaatschappen aanvragen bij de KNZB, KNWU en Atletiekunie:

Samenwerking NTB – KNZB
Samenwerking NTB – Atletiekunie

Dankzij de samenwerking met de Atletiekunie kunnen houders van een atletenlicentie een (gratis) lidmaatschap van de Atletiekunie aanvragen.

Klik hier voor de aanvraag van een licentie bij de Atletiekunie

Samenwerking NTB – KNWU
Leden van de KNWU kunnen zonder extra kosten voor een daglicentie meedoen aan NTB-evenementen tot en met maximaal de olympische afstand (daarboven mag uiteraard ook, maar dan worden daglicentiekosten in rekening gebracht) en NTB-leden mogen aan alle KNWU-evenementen meedoen waarvoor een basislidmaatschap nodig is. NTB-leden kunnen m.b.v. dit formulier in 2018 een gratis basislidmaatschap van de KNWU aanvragen.

Nog vragen?
Toch niet helemaal duidelijk of heb je per ongeluk het verkeerde licentietype? Neem contact op met de ledenadministratie. Deze wordt gevoerd door het bedrijf Compear. Binnen de triathlonafdeling is op dit moment Eric-Paul het aanspreekpunt hiervoor, dus kom je er niet uit of heb je een prangende triathlonvraag? Neem contact met hem op via: leden@hellastriathlon.nl

Terug naar overzicht