Paaszwemloop 1 april 2018

Download hier de uitslagen van 2018

Bekijk de foto’s van 2018

Hardlopers en zwemmers opgelet: doe in het Paasweekend mee aan de zwemloop van Hellas Triatlon. Jouw voorbereiding op Super Sunday 4e Div Herenhet wedstrijdseizoen of laagdrempelige kennismaking met een multisport-race!

Direct uit het 50-meterbad van zwembad Krommerijn trek je de schoenen aan en ga je hardlopen langs de rand van het prachtige Landgoed Amelisweerd. Schrijf je in voor een van de drie klassementen: zwemloop jeugd tussen 8 en 18 jaar, atleten-zwemloop, of de studenten-zwemloop.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 31 maart. Daarna zal er een beperkt aantal inschrijvingen op de dag zelf mogelijk zijn tot een half uur voor elke start. Zorg in dat laatste geval dat je ter plekke een Ideal betaling kan doen (internet aanwezig).

Startserie voor de jeugd
Misschien heb je je ouders al eens zien starten in een triathlon en wil je zelf wel eens meemaken hoe het is om twee sporten te combineren. Of misschien wil je uitblinken door te laten zien hoe snel je al bent.

De jeugd van 8-18* jaar start om 9:30. Zorg dat je 8:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €10,50.

Schrijf je nu in voor 250 m zwemmen & 2,5 km lopen (12 – 18 jaar)

Schrijf je nu in voor 150 m zwemmen & 1,5 km lopen (8 – 11 jaar)

* leeftijd per 31-12-2018


Reguliere startserie met apart studentenklassement
Voor de doorgewinterde triatleet is dit een geschikte trainingswedstrijd. Ook opstartende divisieteams kunnen bij ons terecht om vroeg in het seizoen alvast wedstrijdervaring op te doen.

Studenten hebben de mogelijkheid te starten in een apart klassement. De zwemloop is voor hardlopende of zwemmende studenten een goede manier om de multisport te leren kennen, bijvoorbeeld als ze van plan zijn om deel te gaan nemen aan de triatloncursus van USTV Triple.

Atleten en studenten starten om 10:30. Zorg dat je 09:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €16,50.

Schrijf je nu in voor 500 m zwemmen & 5 km lopen


Super Sunday 2e Div Dames 1Wedstrijdinformatie

Download hier de deelnemersinformatie

Breng voorafgaand aan de zwemloop je startnummer, loopkleding en schoenen naar de wisselzone in de kleedruimte van het zwembad. Het startnummer mag je bevestigen aan een band of spelden op je loopkleding op de borst. De wisselzone is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de zwemloop.

Parcours
Het parcours is bekend en loopt met name over semi-verharde wandelpaden langs de Kromme Rijn en verhard fietspad.  De volwassenenstrijd zal gaan over exact 5km en de jeugdseries over ongeveer 2,5km en 1,5km. 

Download hier het loopparcours van 2.6 km
Download hier het loopparcours van 5 km

  • De jeugd van 8 – 12 jaar loopt 1 rondje en mag begeleid worden door één ouder/begeleider.
  • Jeugd van 12 – 18 jaar loopt 2 rondjes. Begeleiding is niet toegestaan.
  • Overige deelnemers lopen na een aanloopstuk, 4 rondjes en dan het uitloopstuk

Programma
Na afloop van je wedstrijd kun je bijkomen onder genot van een drankje en hapje in de kantine van het Kromme Rijn bad (voor de vroege starters: met uitzicht op het 50m bad en de volgende series!). De kantine is tot ongeveer 13:00 geopend.

Wetsuits testen
na afloop van de zwemloop  tussen 11:00 en 12:00 kun je geheel vrijblijvend bij partner Bijvoet diverse wetsuits testen – doe je voordeel ermee zo vlak voor het triathlon seizoen! Helaas gaat het wetsuits passen niet door ivm leveranciersproblemen!


Organisatie
De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door Hellas Triathlon, Utrechtse Heuvelrug TriathlonUtrechtse Studenten Triathlon Vereniging Triple, LABC Triathlon en Zwembad Krommerijn.

Heb je een vraag of wil je een bijdrage leveren aan de wedstrijd? Mail dan naar zwemloop@hellastriathlon.nl.