Paaszwemloop 12 april 2020

Hardlopers en zwemmers opgelet: doe in het Paasweekend (12 april) mee aan de zwemloop van Hellas Triatlon. Jouw ultieme voorbereiding op het wedstrijdseizoen of een laagdrempelige kennismaking met een multisport-race! Voor ieder wat wils; er wordt in twee jeugdcategorieën gestreden om de eer, voor de volwassenen is er een categorie en daarnaast is de Paaszwemloop dit jaar een officieel NSK. Dus voor alle studenten die meedoen is er nog een extra eer te behalen. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Nederlands studentenkampioen zwemloop’ noemen. 

Deze wedstrijd bestaat uit 500m zwemmen in het Krommerijn zwembad, gevolgd door een rondje van 5km hardlopen langs de landgoederen van Rhijnauwen. Het definitieve parcours volgt.

Bekijk de foto’s van 2018

Super Sunday 4e Div Heren

 

Inschrijven

Inschrijven kan via www.ntbinschrijvingen.nl. Daarnaast zal er alleen op de dag zelf ingeschreven kunnen worden als de startseries niet vol zitten. Mocht je nog kunnen na-inschrijven, zorg in dat laatste geval dat je ter plekke een iDeal betaling kunt doen (internet aanwezig).

 

Startseries

Startserie voor de jeugd

Voor de jeugd zijn er twee leeftijdscategorieen, die verschillende afstanden zwemmen en lopen:

  • 8-12 jaar: 150m zwemmen/1.500m lopen
  • 13-17 jaar: 250m zwemmen/2.500m lopen

Schrijf je nu in voor 250 m zwemmen & 2,5 km lopen (12 – 18 jaar)

Schrijf je nu in voor 150 m zwemmen & 1,5 km lopen (8 – 11 jaar)

* Leeftijd per 31-12-2020

Reguliere startserie

Voor de doorgewinterde triatleet is dit een geschikte trainingswedstrijd. Ook opstartende divisieteams kunnen bij ons terecht om vroeg in het seizoen alvast wedstrijdervaring op te doen. De zwemloop is voor hardlopende of zwemmende studenten een goede manier om de multisport te leren kennen.

Schrijf je nu in voor 500 m zwemmen & 5 km lopen


Super Sunday 2e Div Dames 1Wedstrijdinformatie

In de week voor de wedstrijd komt hier de deelnemersinformatie te staan. De belangrijkste punten worden hier alvast genoemd. Alle series van de zwemloop worden afgewerkt volgens de regels van de NTB.

Voorafgaand aan de zwemloop breng je je startnummer, loopkleding en schoenen naar de wisselzone in de kleedruimte van het zwembad. Het startnummer mag je bevestigen aan een band of spelden op je loopkleding op de borst. De wisselzone is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de zwemloop. Omdat het zwemmen in een zwembad plaatsvindt, mag er geen wetsuit gedragen worden en ook geen tubes (strakke kousen).

 

Programma
Na afloop van je wedstrijd kun je bijkomen onder het genot van een drankje en hapje in de kantine van het Kromme Rijn bad (voor de vroege starters: met uitzicht op het 50m bad en de volgende series!). De kantine is tot ongeveer 13.00 uur geopend.

 

Organisatie

De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door Hellas Triathlon, Utrechtse Heuvelrug Triathlon, LABC Triathlon, Zinkstuk en Zwembad Krommerijn.

Heb je een vraag of wil je een bijdrage leveren aan de wedstrijd? Mail dan naar info@paaszwemloop.nl. Daarnaast zijn we ook te volgen via Instagram (@paaszwemloop) en Twitter (@paaszwemloop).