Paaszwemloop 21 april 2019

Download hier de uitslagen van 2019

Gevonden voorwerpen na afloop van de Paaszwemloop

Na de Paaszwemloop zijn de volgende voorwerpen vergeten om weer mee naar huis te nemen:

  • Blauw grijs jasje
  • Paar badslippers maat 37
  • Zwembril
  • Startnummerband

Wie een van deze voorwerpen mist, kan een email sturen naar zwemloop@hellastriathlon.nl. Graag een omschrijving toevoegen van het betreffende voorwerp.

Bekijk de foto’s van 2018

Hardlopers en zwemmers opgelet: doe in het Paasweekend mee aan de zwemloop van Hellas Triatlon. Jouw voorbereiding op Super Sunday 4e Div Herenhet wedstrijdseizoen of laagdrempelige kennismaking met een multisport-race!

Direct uit het 50-meterbad van zwembad Krommerijn trek je de schoenen aan en ga je hardlopen langs de rand van het prachtige Landgoed Amelisweerd. Schrijf je in voor een van de drie klassementen: zwemloop jeugd tussen 8 en 12, 13 en 18 jaar, of atleten-zwemloop, voor deelnemers ouder dan 18 jaar.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 14 april. Daarna zal er alleen op de dag zelf ingeschreven kunnen worden als de startseries niet vol zitten. Mocht je nog kunnen na-inschrijven, zorg in dat laatste geval dat je ter plekke een iDeal betaling kunt doen (internet aanwezig).

Startserie voor de jeugd
Misschien heb je je ouders al eens zien starten in een triathlon en wil je zelf wel eens meemaken hoe het is om twee sporten te combineren. Of misschien wil je uitblinken door te laten zien hoe snel je al bent.

De jeugd van 8-18* jaar start om 9:30. Zorg dat je 8:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €11,50.

Schrijf je nu in voor 250 m zwemmen & 2,5 km lopen (12 – 18 jaar)

Schrijf je nu in voor 150 m zwemmen & 1,5 km lopen (8 – 11 jaar)

* leeftijd per 31-12-2019

 

Reguliere startserie
Voor de doorgewinterde triatleet is dit een geschikte trainingswedstrijd. Ook opstartende divisieteams kunnen bij ons terecht om vroeg in het seizoen alvast wedstrijdervaring op te doen. De zwemloop is voor hardlopende of zwemmende studenten een goede manier om de multisport te leren kennen.

Atleten en studenten starten om 10:30. Zorg dat je 09:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €18,00.

Schrijf je nu in voor 500 m zwemmen & 5 km lopen


Super Sunday 2e Div Dames 1Wedstrijdinformatie

In de week voor de wedstrijd komt hier de deelnemersinformatie te staan. De belangrijkste punten worden hier alvast genoemd. Alle series van de zwemloop worden afgewerkt volgens de regels van de NTB.

Voorafgaand aan de zwemloop breng je je startnummer, loopkleding en schoenen naar de wisselzone in de kleedruimte van het zwembad. Het startnummer mag je bevestigen aan een band of spelden op je loopkleding op de borst. De wisselzone is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de zwemloop. Omdat het zwemmen in een zwembad plaatsvindt, mag er geen wetsuit gedragen worden en ook geen tubes (strakke kousen).

Parcours
Het parcours loopt over semi-verharde wandelpaden langs de Kromme Rijn en over een verhard fietspad.  De volwassenenstrijd zal gaan over exact 5km en de jeugdseries over ongeveer 2,5km en 1,5km.

Download hier het loopparcours van 2.6 km
Download hier het loopparcours van 5 km

  • De jeugd van 8 – 12 jaar loopt 1 rondje en mag begeleid worden door één ouder/begeleider.
  • Jeugd van 12 – 18 jaar loopt 2 rondjes. Begeleiding is niet toegestaan.
  • Overige deelnemers lopen na een aanloopstuk, 4 rondjes en dan het uitloopstuk

Programma
Na afloop van je wedstrijd kun je bijkomen onder het genot van een drankje en hapje in de kantine van het Kromme Rijn bad (voor de vroege starters: met uitzicht op het 50m bad en de volgende series!). De kantine is tot ongeveer 13.00 uur geopend.

Organisatie
De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door Hellas Triathlon, Utrechtse Heuvelrug Triathlon, LABC Triathlon en Zwembad Krommerijn.

Heb je een vraag of wil je een bijdrage leveren aan de wedstrijd? Mail dan naar zwemloop@hellastriathlon.nl.