Hellas zoekt een Verenigingsmanager

Hellas Utrecht is op zoek naar een enthousiaste verenigingsmanager. Hellas is een grote vereniging die bijna volledig draait op vrijwilligers. We hebben er ervoor gekozen om de schaarse tijd van onze vrijwilligers vooral in te zetten op taken die direct met de sport te maken hebben.

Voor een heleboel andere taken die niet direct met de sport te maken hebben, maar in meer of mindere mate structureel ondersteunend zijn kunnen we in een aantal gevallen niet meer van onze leden verlangen dat die al deze taken structureel uitvoeren. Daarom heeft het Bestuur van Hellas Utrecht, na instemming van de Algemene Vergadering van haar leden, besloten een Verenigingsbureau te gaan inrichten. Het Verenigingsbureau van Hellas gaat een vast onderdeel binnen de Vereniging worden waar structurele taken die niet direct met de sportbeoefening (Atletiek, Triatlon en Recreatie) te maken hebben worden ondergebracht. Door een structureel bezet Verenigingsbureau kunnen besturen en commissies worden ontlast, en kunnen de leden doen waarvoor zij lid zijn geworden: lekker sporten en ‘verenigen’.

Lijkt het je leuk om onze vereniging te versterken, dan kun je tot 25 juni 2018 een mail sturen naar Karola Mulder, met daarin je motivatie en CV. De volledige vacaturetekst is hieronder te vinden:

Download vacature Verenigingsmanager.