Clubkleding

Hellas Triathlon heeft ook een eigen kledingsponsor: Bioracer. Samen met Bioracer hebben wij een eigen kledingassortiment samengesteld, om onze leden zo goed, comfortabel, duurzaam en snel mogelijk te kunnen laten sporten tijdens trainingen en wedstrijden. Alles voor de veeleisende triatleet.

Wat jouw keuze ook mag zijn dankzij onze goede samenwerking met Bioracer zijn wij als vereniging in staat onze leden innovatieve kleding aan te bieden met de meest recente technologische ontwikkelingen tegen een scherp tarief.

Twee keer per jaar worden er pas- en bestelsessies georganiseerd. De momenten vallen normaliter aan het begin van het jaar en vlak na de zomervakantie. Hierdoor zijn wij in staat iedereen voor de start van het nieuwe triatlonseizoen en voor de start van de winter in een nieuw (misschien wel extra warm) jasje te steken. De definitieve data worden gecommuniceerd via Facebook en de Yahoo Group.

De kledingcommissie houdt een beperkte voorraad (basis)trisuits en loopshirts aan. We kunnen niet garanderen dat alles op ieder moment op voorraad is, maar zorgen wel dat deze nu en dan wordt aangevuld. In bijgaande Excel-file kan je de huidige voorraad zien: Voorraad Clubkleding Hellas TriathlonJe kan de artikelen om de week ophalen na de baantraining op dinsdagavond. De betaling dient ter plekke contant te worden voldaan. Pinnen kan niet.