Lid worden

INSTROOM NOVEMBER ZIT VOL
INSCHRIJVING ALLEEN IN FEBRUARI 2018 MOGELIJK

Lid worden

Hellas Triathlon is een vereniging met meer dan 400 leden, waar iedereen op zijn eigen niveau, het gehele jaar door gezamenlijk kan trainen. Vrijwel elke dag zijn er trainingen op meerdere locaties onder leiding van ervaren trainers.

Om zo snel mogelijk je weg binnen onze vereniging te kunnen vinden werken we met vaste instapmomenten op de eerste vrijdag in februari, april, juni, september en november. Het is niet mogelijk om proeftrainingen te volgen.

Alle nieuwe leden krijgen de eerste weken begeleiding van twee van onze leden.

De eerste week geven zij in het half uur voorafgaand aan de de looptraining op dinsdag, de fiets/spinning training op donderdag en zwemtraining op vrijdag, uitleg over wat men kan verwachten in de training. Daarnaast kom je alles te weten over alle sportieve en sociale activiteiten binnen onze vereniging en praktische zaken voor een wedstrijd als kleding, materiaal en wissels. Wij adviseren om deze eerste week in ieder geval bij de 3 trainingen aanwezig te zijn om alle informatie mee te krijgen en een goede start binnen onze vereniging te hebben.

 

Welke conditie moet je hebben om bij Hellas Triathlon mee te kunnen trainen?
Als je in staat bent om een uur lang te bewegen en/of een half uur te kunnen hardlopen heb je een goede basis. Daarnaast moet je minimaal schoolslag kunnen zwemmen.


Ervaren triathleten
Stap je over van een andere triathlonvereniging neem dan contact op met de ledenopvang.


Kosten Lidmaatschap en NTB-licentie

  • Eenmalige inschrijfkosten: € 5,00
  • Contributie: € 44,00 per kwartaal (incl. kosten voor zwembad en sportschool*)
  • Verplichte Basislicentie NTB: € 34,00* per kalenderjaar
    • Optioneel Atletenlicentie NTB: € 25,00** (extra t.o.v. basislicentie) per kalenderjaar

Met een basislicentie moet je voor elke NTB wedstrijd nog een daglicentie aanschaffen. De kosten van deze daglicentie zijn afhankelijk van de afstand en variëren van € 7,75 voor een achtste of sprint tot € 42 voor een hele triathlon. De actuele prijzen van de daglicenties zijn hier terug te vinden. Een atletenlicentie kan in het lopende jaar nog worden aangevraagd via de ledenadministratie.

Let op; je wordt pas aangemeld bij de NTB als je de eerste factuur voldaan hebt. Tot die tijd ben je officieel geen lid en kun je dus niet mee doen met trainingen of wedstrijden.

*   zie trainingkalender 

Vanaf september gelden andere tarieven zie NTB website

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het online inschrijfformulier. Deelname, na inschrijving, aan het eerstvolgende instapmoment is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor aanvang of tot het maximaal aantal nieuwe leden is bereikt. Bij het verstrijken van de deadline of dat de instroom vol zit, gaat je lidmaatschap pas in op het volgende instapmoment.

Na je aanmelding ontvang je van ons een welkomstmail met de benodigde informatie. Daarnaast krijg je een factuur van de ledenadministratie met de kosten van de contributie van de resterende maanden van het kwartaal, de NTB basislicentie, eventueel Atletenlicentie en de inschrijfkosten. Na betaling van deze factuur worden alle volgende betalingen per kwartaal via automatische incasso geïnd. Het kan zijn dat je deze mail niet ontvangt, soms zit deze in je spam, anders graag een bericht sturen naar de ledenadministratie.

U-pas houders
Houders van een U-pas kunnen een deel van de contributie via hun U-pasbudget betalen. Indien je dit wilt, stuur dan een goed leesbare foto van je U-pas naar de ledenadministratie. Dit moet elk jaar opnieuw.

 

Vragen?
Mochten er nog vragen zijn stuur dan een e-mail naar ledenopvang.