Sponsoren / korting voor leden

Een vereniging kan niet draaien zonder sponsoren. Hellas Triathlon heeft een heleboel fantastische partners. Partners die de club steunen, maar waar wij ook als atleet terecht kunnen.

Als Hellas Triathlon lid kun je profiteren van de volgende voordelen die onze partners en overige partijen ons bieden:

TRIAS
TRIAS is de hoofdsponsor van Hellas Triathlon. ‘Iedereen behandelen als een topsporter’ is het doel. Bij TRIAS kun je terecht voor o.a. sportmassage en fysiotherapie. Daarnaast is er een breed aanbod: van echografie, tot een runnerscan of bikefitting. Kortom: alles wat je nodig hebt om blessures te voorkomen of er zo snel mogelijk vanaf te komen.

Op dinsdagavond tijdens de looptraining op atletiekbaan Maarschalkerweerd kun je bij de fysiotherapeuten van TRIAS terecht voor een fysiotherapeutische vraag of een sportmassage. Voor een behandeling van 20 minuten betaal je €10. Wil jij daarnaast een behandeling op één van hun locaties? Hellas leden krijgen 30% relatiekorting op bijvoorbeeld een sportmassage. Vergeet bij het maken van de afspraak niet om te vermelden dat je lid bent van Hellas.

Blessure? Maak een afspraak via 030-2660662.
Heb je op korte termijn hulp nodig? Bel de 24/7 ‘spoedlijn’: 06-50413662.

Rijwielpaleis Bilthoven
Dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Je kunt hier terecht voor deskundig advies en vind hier top kwaliteit producten en merken om het optimale uit jouw fiets te halen. 

Rijwielpaleis Bilthoven is hoofdsponsor van de Triathlon Utrecht en medesponsor van onze clubkleding. Daarnaast vinden er evenementen zoals workshops in fietsonderhoud plaats.

Bijvoet Sport
Bijvoet Sport verkoopt onder meer wetsuits en is één van de eerste triathlon winkels in Nederland. In de webshop of in het filiaal in Weesp kun je terecht voor een breed assortiment aan sportartikelen die onmisbaar zijn voor een triatleet. In samenwerking met Bijvoet worden wetsuit test avonden georganiseerd. Een ideale gelegenheid om te kijken of een wetsuit echt bij jou past en 15% korting te krijgen.

Bioracer
Bioracer is kledingsponsor van Hellas Triathlon. Dankzij dit partnership is jouw Hellas trisuit, loopkleding of fietskleding extra scherp geprijsd. Let op de aankondigingen van de kledingcommissie voor de volgende bestelronde. 

Zwemanalyse
Hellas Triathlon heeft een jarenlange samenwerking met Zwemanalyse. Zwemanalyse heeft als doel om jou beter te laten zwemmen dan je op dit moment doet. Voor leden van Hellas biedt Zwemanalyse tegen een gunstig tarief borstcrawl beginnerscursussen aan tijdens de Hellas trainingsuren. Daarbuiten krijgen Hellas leden €15 korting op het reguliere training aanbod. Ben je benieuwd naar het aanbod, kijk dan op hun website of neem contact op met Claudia Broeke.

PowerBar 
Met de sportvoeding van PowerBar heb je producten die jou voor, tijdens en na het sporten de optimale voeding bieden. Hellas leden ontvangen een zeer aantrekkelijk korting op de producten van Powerbar. Meld je door jouw naam en emailadres te sturen naar aan bij Joyce van Blokland (jvanblokland@nutrisense.nl) voor een account waarmee je deze korting ontvangt.

Runnersworld
Nieuwe hardloopschoenen nodig? Profiteer voor de kortingscode actie voor Hellas leden bij Runnersworld. Bij de vestiging in de Galgenwaard ontvangen je 10% korting bij aankoop van hardloopschoenen.

Neem wel je NTB-pasje mee, dit kan tegenwoordig zowel in hard- als softcopy.

Terug naar overzicht