Rijwielpaleis Bilthoven hernieuwt contract

Evert Boshuis van Rijwielpaleis Bilthoven heeft zich opnieuw gecommitteerd aan de RBT van triathlonvereniging Hellas. Al jaren is Boshuis met zijn fietsenwinkel hoofdsponsor van het evenement. ‘De organisatie is in goede handen. En omdat ik volop kan vertrouwen op de mensen achter dit sportieve evenement verbind ik me graag aan deze club’, aldus Boshuis.

Gebruikelijk is het niet voor Boshuis om een evenement financieel te ondersteunen. ‘Ik maak voor Hellas Triathlon een uitzondering. Normaal gesproken, zoals bij de Alpe D´Huzes of de marathoncup, sponsor ik in materialen. Of ik sponsor talenten zoals triatleet Dirk Wijnalda. Maar de RBT heeft cash nodig. Omdat ik weet dat de triathlonpoot van Hellas al jaren een succes van het evenement weet te maken, maak ik graag een uitzondering.’

Boshuis zal tijdens de triathlon niet urenlang langs het parcours staan. ‘Het fietsonderdeel van triathlon begrijp ik als geen ander. Ik vind het ook bewonderenswaardig hoe die atleten met hun tijd en sport omgaan. Maar zelf heb ik na 100 kilometer wielrennen toch echt zin in koffie en een stuk taart. Om van het zwemmen en lopen nog maar te zwijgen’, grapt de hoofdsponsor.

De triathlon in Utrecht vindt plaats op zondag 10 juli: www.triathlonutrecht.nl