Schrijf je nu in voor onze nieuwe zwemloop op zondag 1 april

Hardlopers en zwemmers opgelet: doe in het Paasweekend mee aan de zwemloop van Hellas Triatlon. Jouw voorbereiding op Super Sunday 4e Div Herenhet wedstrijdseizoen of laagdrempelige kennismaking met een multisport-race!

Direct uit het 50-meterbad van zwembad Krommerijn trek je de schoenen aan en ga je hardlopen langs de rand van het prachtige Landgoed Amelisweerd. Schrijf je in voor een van de drie klassementen: zwemloop jeugd tussen 12 en 18 jaar, atleten-zwemloop, of de studenten-zwemloop.

Startserie voor de jeugd

Misschien heb je je ouders al eens zien starten in een triathlon en wil je zelf wel eens meemaken hoe het is om twee sporten te combineren. Of misschien wil je uitblinken door te laten zien hoe snel je al bent.

De jeugd van 12-18 jaar start om 9:30. Zorg dat je 8:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €10,50.

Schrijf je nu in voor 250m zwemmen & 2,5 km lopen


Reguliere startserie met apart studentenklassement

Voor de doorgewinterde triatleet is dit een geschikte trainingswedstrijd. Ook opstartende divisieteams kunnen bij ons terecht om vroeg in het seizoen alvast wedstrijdervaring op te doen.

Studenten hebben de mogelijkheid te starten in een apart klassement. De zwemloop is voor hardlopende of zwemmende studenten een goede manier om de multisport te leren kennen, bijvoorbeeld als ze van plan zijn om deel te gaan nemen aan de triatloncursus van USTV Triple.

Atleten en studenten starten om 10:30. Zorg dat je 09:45 aanwezig bent bij het zwembad. Een startbewijs kost €16,50.

Schrijf je nu in voor 500 m zwemmen & 5 km lopen


Super Sunday 2e Div Dames 1Wedstrijdinformatie

Breng voorafgaand aan de zwemloop je startnummer, loopkleding en schoenen naar de wisselzone in de kleedruimte van het zwembad. Het startnummer mag je bevestigen aan een band of spelden op je loopkleding op de borst. De wisselzone is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de zwemloop.

Het parcours van de wedstrijd wordt in aanloop naar de zwemloop op deze plek en per mail bekend gemaakt.

De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door Hellas Triathlon, Utrechtse Heuvelrug TriathlonUtrechtse Studenten Triathlon Vereniging Triple, LABC Triathlon en Zwembad Krommerijn.

Heb je een vraag of wil je een bijdrage leveren aan de wedstrijd? Mail dan naar

zwemloop@hellastriathlon.nl.