Hellas Triathloncursus 2013

Waarschuwing: kan verslavende effecten hebben!
Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je meer uit jezelf halen? Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas echt iets voor jou. Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding èn je mag meedoen aan een echte 1/8 triathlon in Utrecht.

cursus

VOOR WIE: Sportieve mannen en vrouwen vanaf 18 jaar:
liefhebbers, recreanten, zwemmers. fietsers en lopers.

WANNEER: 10 juni tot en met 14 juli 2013.

WAT: Zwemmen, fietsen, lopen. Onder voorbehoud bestaat het schema uit 1 looptraining, 1 fietstraining en 2 zwemtrainingen in de week. Lopen en fietsen respectievelijk op dinsdag en donderdag om 19:00 uur, en er wordt gezwommen op maandag en woensdagavond en zaterdag om 08.00 uur. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan het zwemmen in open water en de wissels tussen de onderdelen.

WAAR: Sportlocaties in en rond Utrecht.

DOEL: Op een leuke en gezellige manier kennismaken met de triathlonsport en deelnemen aan de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon in Utrecht op zondag 14 juli 2013. Je doet een 1/8 triathlon: 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen.

KOSTEN: € 35, inclusief inschrijfgeld Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon, clinics en een BBQ ter afsluiting.

De triathloncursus wordt al een aantal jaren aangeboden door Hellas. In 2011 onderging verslaggever Jeroen Kreule de metamorfose van recreatieve fietser en loper naar fanatieke triatleet en schreef hij daarover in het AD. Voor een korte impressie van wat je kunt verwachten tijdens de cursus kun je zijn artikel er op na slaan.

INLICHTINGEN:

Youri Rietveld
Diana de Rooij
E-mail: cursus@hellastriathlon.nl

Let op!
Het aantal deelnemers is beperkt en de cursus is voorgaande jaren erg populair gebleken. We zoeken mensen die echt willen en kunnen trainen. Informeer voordat je betaalt of er nog plek is!

Download hier het inschrijfformulier

1 bericht bij “Hellas Triathloncursus 2013

Comments are closed.