Wedstrijdverlsag Eerste Divisie vrouwen, Enschede

Topweer, topsfeer, topsupporters, topteam en topplek!

Pfieuw, we hebben het weer geflikt. Na de ochtendserie stonden we eerste wat betekende dat er in de middagserie op ons gejaagd zou worden. Als team hadden we al een paar keer samen getraind. Onze zwemstrategie werd afgelopen vrijdagavond op scherp gezet. En onze samenwerking op de fiets was door Ron onder de loep genomen. We waren er klaar voor al voelden we wel de andere dames in onze nek hijgen.

Hellas dames op het podium!
Hellas dames op het podium!

 

 

Het zwemmen ging goed; er werd gesleurd en geduwd en we kwamen goed het water uit. Bij het fietsen was het zaak goed wiel te houden; de termen “los” en “gaan” werden veelvuldig uitgeschreeuwd. We hadden geen idee hoe (ver) we er voor lagen dus bij het lopen werd meteen aangezet. Tellend was de derde tijd van de loopsters dus ging 3/4 van het team er bij het lopen vandoor. Uiteindelijk nergens voor nodig – we finishten allevier voor de sterke dames van Kijani en Tri-Fa. Op naar de volgende wedstrijd – over twee weken de stayer-sprint in Almere.

Ann, Jacomina, Martine en Monica