Game On!

Sinds in 2012 de Ere- en Eerste divisie in het leven zijn geroepen heeft dit deel van de triathlonsport, dat van een individuele sport, een teamsport maakt een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Na twee succesvolle jaren werden de divisies vorig jaar uitgebreid met een 2e (heren en dames) en 3e (heren) divisie.

Al vanaf het begin hebben er teams van Hellas meegedaan in de verschillende divisies. Vooral de dames in de Eredivisie waren de afgelopen jaren zeer succesvol. Zij wisten bij de Eredivisie in zowel 2013 en 2014 de eindoverwinning binnen te halen.

 

Ook dit jaar zal Hellas aanwezig zijn in de verschillende divisies en dit keer zelfs met meer teams dan ooit! Eind vorig jaar konden geïnteresseerden zich melden en uit de grote hoeveelheid aanmeldingen bleek dat er veel animo onder de leden is om uit te komen voor Hellas in een van de divisies. Na een uitgebreide selectieprocedure en diverse selectiewedstrijden zijn de teams eindelijk bekend. Hieronder de helden die Hellas dit seizoen zullen vertegenwoordigen in de verschillende divisies:

Hellas heren_Ere divisie
Heren Eredivisie:

Rik Linssen, Ferdinand Oldeman, Rick Nijhoving, Peter Res (c), Vincenz Frey en Chris Seijgers

 

Hellas heren_1e divisie

Heren Eerste divisie:

Marco Glastra, Koen Overmars (c), Vincent Beijk en Peter Vocking

 

SONY DSC

Heren Tweede divisie:

Arie Nimberg (c), Jeroen Gijzen, Mark Dekker, Ron Band en Jochem Duijnhoven

 

Hellas heren_3e divisie

Heren Derde divisie – team 1:

Jacco Langerak, Coen Smiers, Joost Rink, Sebastiaan Knoppert, Bart van der Wal, Maarten van der Veen (c) en Ruud Kamp

Heren Derde divisie – team 2:

Piet van Tuijl, Joost van den Broek, Bart Timmermans, Peter Deege en Sjoerd Wever

 

Hellas dames_Ere divisie
Dames Eredivisie:

Jony Heerink (c), Rina Zijgers, Linda van Bemmel en Jasmijn van der Burg

 

Hellas dames_1e divisie
Dames Eerste divisie:

Ann Schoot Uiterkamp (c), Martine van Aalst, Roos Tji, Joyce Vrijenhoek en Janneke Loomans

 

Hellas dames_2e divisie_1
Dames Tweede divisie – team 1:

Lotte Pigmans, Chantal Berga (c), Anne Stellaard, Tessa Linssen en Kate Napier

 

Hellas dames_2e divisie_2
Dames Tweede divisie – team 2:

Sarah Freytag, Maike Gieling, Linda de Boer, Willeke Koers, Danielle Vermeulen, Esther Koolen, Germijn Heijnen en Patricia Kracht


Gedurende het jaar zullen er regelmatig wedstrijdverslagen van de diverse teams verschijnen op de website van Hellas. Voor meer informatie over de divisies en divisiewedstrijden en t.z.t. de uitslagen kun je terecht op: www.eredivisietriathlon.nl, www.1edivisietriathlon.nl, www.2edivisietriathlon.nl en www.3edivisietriathlon.nl.