Wil jij dit jaar knallen in een sprint triathlon? Schrijf je in voor de Triathlon Utrecht Cursus 2017

Triathlon Utrecht 2016Hou je van zwemmen, fietsen en lopen en wil je kennis maken met de triathlon sport?  Dan is de introductiecursus triathlon van Hellas iets voor jou! Je traint vijf weken onder deskundige begeleiding èn je mag meedoen aan een echte sprint triathlon in Utrecht.

VOOR WIE: Sportieve mannen en vrouwen vanaf 18 jaar:  In het bezit van een zwemdiploma en beschikken over een racefiets (of sportfiets) met fietshelm. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

WANNEER: vanaf 2 juni tot en met 9 Juli 2017

WAT: Het schema bestaat uit 1 looptraining, 1 fietstraining en 1 zwemtraining in de week. Lopen en fietsen respectievelijk op dinsdag en donderdag om 19:00 uur en er wordt gezwommen op vrijdagavond. Tijdens de cursus is er een open water zwemclinic en een wisselclinic onder leiding van ervaren divisie triathleten.

WAAR: Sportlocaties in en rond Utrecht.

DOEL: Op een leuke en gezellige manier kennismaken met de triathlonsport en deelnemen aan de Triathlon Utrecht op zondag 9 juli 2017. Je doet een sprint triathlon: 750 m zwemmen, 22 km fietsen en 5 km lopen.

KOSTEN: € 100, inclusief inschrijfgeld Triathlon Utrecht, clinics en een BBQ ter afsluiting.

De triathloncursus wordt al een aantal jaren aangeboden door Hellas. In 2011 onderging verslaggever Jeroen Kreule de metamorfose van recreatieve fietser en loper naar fanatieke triatleet en schreef hij daarover in het AD. Voor een korte impressie van wat je kunt verwachten tijdens de cursus kun je zijn artikel er op na slaan.

Download het aanmeldingsformulier hier.

Schrijf je snel in voor de cursus, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Inlichtingen; Mail cursus@hellastriathlon.nl

Let op: indien je lid wilt worden van Hellas Triathlon kun je instromen tijdens de reguliere instapmomenten. Klik hiervoor HIER