• In 2019 zijn we naar 26 jeugdleden gegroeid, in samenwerking met LABC en zijn de eerste stapjes gezet naar een RTC.

• Daan de Groot voor de fantastische prestaties
  • Frank Heukels voor zijn inzet voor de club
  • Jony Heerink want die rijgt alle NK titels aan elkaar en niet vergeten dat ze sportvrouw van Amersfoort was (maar dat was in 2018)

Individuele prestaties

• Ron Band werd Europees kampioen lange afstand op de Challenge. Daarnaast werd Ron ‘Het Kanon’  ook nog even Nederlands Kampioen op de lange afstand en Cross Duathlon in zijn Age Group. En passant pakte hij ook nog een podiumplaats op het NK OD, daar werd Ron 3e.
  • Emiel Pieterse pakte de Nederlands titel lange afstand in zijn Age Group eveneens in Almere
  • Yennick Wolthuizen werd 2e bij beachduathlon Noordwijk, 2e bij Nederlands Kampioen Duathlon Lang en Nederlands kampioen RBR.
  • Joni Heerink werd Nederlands Kampioene Cross duathlon, Nederlands Kampioene Duathlon Lang en Nederlands Kampieone RBR (waar Marlou Bijlsma 2e werd).
  • Daan de Groot behaalde de winst bij de Powerman duathlon Alsdorf, werd 3e op WK Powerman duathlon en Europees Kampioen RBR Viborg in Denemarken.
  • Jelle Lugten werd Nederlands Kampioen Duathlon Lang en had een goeie finish in IM Wales (2e in age group en volgend jaar dus op Hawaii).
  • Dirk Wijnalda, is meervoudig Nederlands kampioen die de winnaar werd van de Frysman triathlon in nieuw parcoursrecord.
  • Ann Schoot Uiterkamp werd de 4e vrouw op WK Powerman duathlon en 2e bij het Nederlands Kampioenschap Duathlon Lang.
  • Els Visser en Rosanne de Boer deden mee in Hawaii. Els met haar NL titel IM 140.6 uit 2018 Maastricht en Rosanne na qualificatie in Cork (2e vrouw).
  • Jacomina Eijkelenboom finishte de Arch 2 Arc.
  • Koen van Meeuwen behaalde een 10e plek op de IUTA World Cup Race tijdens de dubbele triathlon van Emsdetten in Duitsland.