De triathlon cursus is in volle gang!

Drie weken geleden startten er 20 gretige deelnemers aan de Hellas triathlon cursus.
Onder de bezielende leiding van Kees liepen ze hun eerste rondjes op de baan, skippen en trippelen ze op techniek.  Jorrit geeft ze gave fietstraining. Leren ze bochten en kop over kop rijden en heeft hij mooie triathlon verhalen in de pauzes.Op de vrijdag avond gaat Daan met ze te water.  Crawlen, drijven en te keren om de boei, dat zwemmen gaat ook lukken in het Merwedekanaal.

 

Cursus Wisselclinic 2015  2

De eerste clinic is ook al achter de rug. Dirk Wijnalda gaf een wisselclinic om nooit te vergeten.  Vreemde blikken waren er toen de elastieken aan de schoenen en fiets bevestigd werden en afstappen van de fiets bleek ook een kunst te zijn. Geen wisselclinic zonder valpartij, dus de EHBO doos volgend jaar maar mee. Op sommige onderdelen moet nog geoefend tijdens de wissels; ” hè je hebt je wetsuit nog aan” of ” o nee dit is mijn fiets niet”

 

Cursus Wisselclinic 2015 1

Nog twee weken te gaan tot de RBT. Nog hard trainen en openwater zwemmen en dan zijn ze er klaar voor!
Kom ze aanmoedigen!

 

Pascal en Germijn