Race gecanceld (Rina Zijgers over het EK voor clubteams in Nice)

We hadden er zoveel zin in. Helaas ging dit weekend niet zoals verwacht. Ik had een heel leuk filmpje gemaakt van de voorbereiding en heel veel zin in het EK voor clubteams in Nice in Frankrijk vandaag. Vanwege hevige regenval heeft de organisatie vanmorgen moeten besluiten de race af te zeggen. Heel erg jammer!

 

Wat is er allemaal gebeurd?

 

Eerst waren er veel problemen voor Sione, Jasmijn en Jony op de heenreis. Hun vlucht werd gecanceld vanwege mist. Uiteindelijk na een lange reis zijn zij toch die dag (vrijdag) aangekomen in Nice. Wel via verschillende vluchten. Eenmaal aangekomen, bleek dat hun racefietsen niet meegekomen waren. Ahhh! Wat nu? Uiteindelijk zijn de fietsen zaterdag, de dag daarna, alsnog aangekomen. Net op tijd, omdat Jasmijn ook nog die zelfde dag meedeed met een wedstrijd met haar Franse team. Ik had wel geluk. Bij mij ging alles voorspoedig met mijn reis. Maar ik voelde erg mee met mijn teamgenoten.

 

Op zaterdag waren ook alle mannen van Kalas aangekomen. De nieuwe gesponsorde triathlonpakjes waren op tijd. We hebben nog lekker in zee een rondje proef-gezwommen. Dat was heerlijk. Samen de race van Jasmijn gekeken. We waren er klaar voor!

 

Race gecanceld Nice Eredivisie Dames 2015

 

Tot vanmorgen het bericht kwam dat de race niet doorging. Eerst begrepen we er niets van. Tot het duidelijk werd dat het noodweer van de avond ervoor 13 doden had geëist. De organisatie kon niet anders dan de race afzeggen.

 

Toch het filmpje

 

 

Ik heb het filmpje gemaakt, dus ga ik het ook laten zien. Het bewijs dat we er echt zijn geweest en er zin in hadden. We blijven lachen en maken er nog een een leuke tijd van in Nice. Het weer is inmiddels geweldig: 23 graden en zon! Net of er niets is gebeurd. Keep on smiling!